Interesse in een van onze opvangkonijnen?

 
Heeft u interesse in een konijn van Konijnenopvang Hazel, dan kunt u contact opnemen via e-mail konijnenopvanghazel@outlook.com of ons een facebook berichtje sturen. Omdat wij het belangrijk vinden waar onze konijnen terecht komen, vragen wij u dan u dan een foto en uitleg van het verblijf mee op te sturen. Ook informatie over het karakter van het konijn dat een maatje komt uitzoeken wordt op prijs gesteld. Indien het verblijf in orde is, dan maken we een afspraak wanneer u naar onze opvang kunt komen om te kijken of er een klik is tussen uw konijn en de nieuwe partner. Bij de opvang zetten we de konijnen dan samen in een koppelren. We zien dan vrij snel of er een klik gaat komen of niet. Deze afspraak duurt een half uur tot een uur. Hierna mogen de konijnen mee naar huis, of ze blijven nog een paar dagen logeren in onze opvang. U krijgt informatie mee naar huis, en ook advies tijdens het koppelen van onze ervaren vrijwilligers. Indien er thuis problemen zijn na het koppelen of u heeft nog vragen, wij zijn dan telefonisch bereikbaar op 06 51768446. Wij zijn niet altijd bereikbaar als u belt, stuur dan gerust een sms of whats app berichtje, dan bellen we zo snel mogelijk terug.

 

Afstand doen van een konijn?

 
Als u afstand wilt doen, kunt u mailen naar onze opvang. Op dit moment nemen wij geen afstandskonijnen meer aan, vanwege de vele dumpkonijnen die momenteel in onze opvang terecht komen.

 

Advies nodig of gewoon eens kijken bij de opvang?

 
Wilt u graag advies of heeft u een vraag over het gedrag van uw konijnen, mail dan naar konijnenopvanghazel@outlook.com of stuur ons een facebook berichtje.

Onze opvang is enkel op afspraak te bezoeken. Onze openingstijden zijn op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Wilt u komen kijken bij de opvang, stuur dan een e-mail of een laat een bericht achter op onze facebookpagina. We vinden het altijd leuk als mensen komen kijken, uiteraard wordt meehelpen met voeren en verschonen gewaardeerd!

hazelContact