Wij zorgen voor uw konijn als u op vakantie gaat

       

Op vakantie bij Hazel

Je konijn op citytrip naar Schaijk!

Dat voelt als thuis!
Oost, west, thuis best, denkt een konijn. Maar natuurlijk willen wij baasjes er wel eens even tussenuit. Geen buren of kennissen voorhanden die op kunnen passen? Hotel Hazel is 365 dagen per jaar open. Uw konijnen kunnen bij ons voor een kortere of langere periode inchecken. De haal- en brengdagen zijn op onze openingsdagen: woensdagmiddag en zaterdagochtend.

Ze krijgen bij ons de juiste verzorging en liefdevolle aandacht. Daar hebben ze vast wel oren naar!

Wat kost het?
De kosten bedragen per hok € 6,- per dag (inclusief breng- en ophaaldag). Vooraf aan uw reservering vragen wij om een bevestiging middels reserveringskosten van €25,-. Vermeld hierbij uw naam, de namen van de konijnen en de periode van vakantieopvang.

Uw konijnen zullen verblijven in een hok met de volgende afmeting: 275 cm bij 80 cm. Er zal gezorgd worden voor een dagelijks schoon toilet, voldoende hooiballen gevuld met vers hooi, verse groenten (indien gewend) speeltje en schoon drinkwater.

De konijnen bij de opvang drinken uit bakjes, omdat konijnen dit van hun natuurlijke habitat zijn gewend. Is uw konijn gewend aan een drinkfles? Geen probleem, dan zorgen wij gewoon dat we deze voor hen ophangen als deze in de logeertas zit.

Wij hebben enkel buiten logeerplaatsen.

Wat de boer niet kent …
Uw konijnen zijn gewend aan hun eigen voer. Breng dit mee voor de periode dat ze bij ons logeren, zodat we niet over hoeven te gaan op ander voer.
Onze konijnen krijgen elke dag groenvoer. Bij de check-in wordt gevraagd of uw konijn(en) dat ook gewend zijn. Als dat zo is dan  krijgen uw konijnen van ons ook groenvoer.

Gezondheid voorop
Het is belangrijk dat onze konijnen en die van u geen ziektes overbrengen. Daarom dienen de konijnen ingeënt te zijn tegen de besmettelijke konijnenziekten Myxomatose, RHD1 en RHD2. Neem daarvoor het inentingsboekje mee (ook handig mocht tijdens het verblijf onverhoopt een dierenartsbezoek noodzakelijk zijn).


hazelVakantieopvang