Wat hoor ik daar?! Word jij mijn nieuwe vrijwilliger?!


Konijnenopvang Hazel is altijd opzoek naar nieuwe vrijwilligers!


Vrijwilliger op zaterdagochtend

Kom jij ons enthousiaste team van vrijwilligers ondersteunen?!

Konijnenopvang Hazel is opzoek naar vrijwilligers die op zaterdagochtend inzetbaar zijn om de opvang te ondersteunen bij het schoonmaken van de konijnenverblijven en het voeren van de konijnen. Op zaterdag hebben wij de meeste afspraken staan waarbij konijnen vaak gekoppeld worden, er afstand gedaan wordt of mensen hun konijnen komen brengen of ophalen voor vakantieopvang. Daarnaast verzorgen wij ook koppelvakanties.
Bij interesse kunnen wij je leren konijnen koppelen zodat je ook dit kan gaan uitvoeren bij de opvang.


Privé chauffeur voor dierenarts bezoekjes

Onze konijnen moeten soms even langs de witjas, de een wat vaker dan de ander. Helaas kiezen zij daar ook niet voor, maar wij als vrijwilligers doen dit graag voor ze. Maar soms komen wij wat handjes te kort, omdat wij ook nog werken naast ons vrijwilligerswerk bij Hazel.

Waar zijn wij naar opzoek?
Eigenlijk zegt de titel het al: een privéchauffeur voor onze konijnen. Iemand die ons graag wil ondersteunen in een ritje naar de dierenarts. Wij werken nauw samen met Dierenkliniek Schaijk, gelegen op 750 meter van de opvang. Bij uitzondering hebben onze konijnen specialistische zorg nodig en dan stappen we in de auto richting Utrecht voor dierenkliniek Wilhelminapark.

Wij zullen dan samen met jou overleggen, welk konijn wat nodig heeft en wat in jouw agenda schikt. Dan zullen we aan de hand daarvan een afspraak maken met de dierenarts.
Lijkt jou het wat om ons daarbij te helpen? Laat het ons weten.


Een vaste dag voeren

Wil jij één vaste dag in de week onze konijnen voeren?

Waar zijn wij naar opzoek?
Een enthousiaste vrijwilliger die ons wil ondersteunen door een vaste dag in de week de konijnen te voeren, te voorzien van schoon en vers water, de hooiballen te vullen met hooi, een stukje groente te geven aan de konijnen en de toiletten te verschonen. En dan vergeten we bijna het allerbelangrijkste: de konijnen een aai over de bol geven als ze je even gedag komen zeggen!

Heb jij interesse of vragen over deze vacature, neem vrijblijvend contact met ons op.


hazelVrijwilliger worden?